Sademetsäfiilis

Lämmintä ja hyyyyvin ohkoosta tihkusadetta. Onneksi jätin tuulettimen toimimaan koko yöksi, sain sentään nukuttua. Ei muuten mitään, mutta täällä joskus öisin on tosi ahdistavan kuumaa. Rakenteet luovuttavat lämpöä ja pahimmoillaan se on aamuyöstä. Juu, aina minä jostain jonkin muka-ongelman keksin. ;)

Jahas, tällä viikolla ehkä taas krukseja seinään. NJEPK:n pitäisi ilmestyä tänne huomenna, ehkä. Samoin kaveri ehkä on tulossa lounaalle perstaina ja laps lauvantaina. Wau, tunnen olevani suorastaan ylösotettu. Muka-ongelman löydän tietysti tästäkin. Miten hitsissä keksin kaikille jotakin erilaista syötävää? :D

Ensi viikon reissu siis varattu ja maksettu. Lievästi korkea hinta, mutta koska heinäkuu jne. Kai sitä joskus voipi tuhluuttaakin?! Parempi kai se on kantaa muutama euro naapurimaahan ja nauttia kuin täällä venyttää sitä senttiä, koska mikään ei riitä mihinkään. Ja jos minä en nyt lopeta, tästä tulee mammuttivalituspostaus monesta eri aiheesta!

Parempi, että vedän jotakin roipetta niskaan ja lähden viemään roskat rollerikyydillä jaloittelemaan ulos. Se tekee hyvää! :cool:

POLKA – VALINNAT OVAT VAIKEITA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *