Paluu arkeen, mielellään!

Siirryn siis tänään normiarkeen. Ei sitä joka päivä jaksa kaikenlaista heekkua väkertää. Eikä aina tehdäkään mitään laajankantoisia rojektisuunnitelmia. Paras siis uskoa itseään ja siirtyä taas normeihin. Myös siksi, että väsyttää aivan simona. En saanut kunnolla unta – vaihteeksi – ja nyt jo pilkin tässä kirjoittaessa. Ei kiva, ei mukava!

Tänään ainakin apehditaan eilisiä jämiä, myös marjoja ja hetelmiä. Muonaa siis ainakin on ja se on jopa ihan hyvää. Kun vielä jaksaisi laatia puutoslistaa huomiseksi ja tehdä muuta pientä, voisi uskaltaa päikkäreillekin. Huomenna onkin kaikenlaista hoidettavaa kylillä; atteekista ja postista vaikka aloittaen.

Mutta nyt on päästävä jaloittelemaan. Pakko edes vähän pirkistyä, muuten nukahdan seisaalleen. :cool:

POLKA – UNETUS ON AIKA RASITTAVAN OLOISTA!

3 vastausta artikkeliin ”Paluu arkeen, mielellään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *