Ne eläkeläisten kiireet…

Tsihih, pakko nauraa. Koska tällä viikolla ne todellakin aktualisoituivat. :D Jos *lähes* kaikki kaverit ovat jollakin eläkkeellä, saattaa tulla kiirusta. Kun jokaisella on niin paljon menoa, ettei ehdi aina edes kaffelle. NJEPK tuossa juuri kyseli, milloin ehdittäisiin nähdä. Hänelle sopivimmat ajat eivät sopineet meikäläiselle ja minulle sopivina aikoina leidi itse taas reissuaa. Ehkä siis tällä viikolla, ehkä…

Pakko myöntää, että itsekin liityn tähän joukkoon. Varasin eilen reissun eteläiseen naapuriin eli vähän pidemmäksi aikaa Tallinnaan. Testattuna viimeksi meni oikein kivasti. Nyt testataan sitten myös majoituksen sietäminen ja hotellipalvelut sekä muut mahdolliset aktiviteetit. Ensi viikolla siis pari päivää siellä – ei paha ollenkanas. ;)

Kylä oli paikallansa, muonaa ostettavana ja postissakin sai asiansa hoidettua. Tosin manailen sitä, että meidän on täällä käytävä kahdessa postissa (tai useammassakin, jos haluaa): toisessa normipostit, toisessa yrityspalvelut ja kuitattavat + ulkomaan saapuneet lähetykset. Eipä siinä muuten mitään, mutta ne eivät ole aivan lähekkäin… *matalaa murinaa*

Ja nyt ulkoiluttamaan roskat. Sen jälkeen olisi aivan hemmetisti kaikenlaista pientä hoidettavaa. Lannistaa jo etukäteen. Ei muuten, mutta kunpa muistaisi kaiken ja ainakin oikean järjestyksen joissakin asioissa. :cool:

POLKA – SE REISSU-POLKA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *