Leikkii ahkeraa…

Sitä tuli taas kerättyä eilen kaikenlaista pientä askaretta itsellensä. Apua, ei toki askarreltavaa, koska siinä on peukalo keskellä jotakin muuta kuin kämmentä. ;) Puuhastelin siis ompeluskoneen kanssa, pakkailin niitä Huutis-hommia ja leikin tehokasta pyykkääjää ja kodinhoitajaa. Hah. Ja osuin keskelle kaatosadetta aamureissulla: kastuin kalsareita myöten ja oli hiukan viileää.

Samalla linjalla tässä on kai jatkettava. En edes kommentoi enää itse Kela-taksojen uudistusta. Näkyy muilla(kin) olevan nyt ongelmia. No, tulevat sitten muutkin tutuksi tämän ilmiön kanssa, josta ollaan tapeltu näillä seuduilla jo pitkään. Ketuttaa toki. Varsinkin se, että tietyt tahot eivät myönnä mitään ongelmaa olevankaan… ei missään taksoasiassa. Kun on Kela-taksoja ja toisenlaisia Kela-taksoja, on invataksoja ja toisenlaisia invataksoja sekä kaikkien laskutus, toiminta ja tilaus/varaus toimii eri tavalla, eri ohjein, eri numeroista sekä – yllättäen – eri hinnoilla. On tämä niin jännää! Tosin itsekin epäilen *kuten joku asiaa kommentoivista*, että näillä keinoilla saadaan iso osa liikuntaesteisiä pysymään kotona nököttämässä, koska matkoista tulee jo niin hankalia ja kalliita, että ei vaan pysty eikä jaksa. Ja pakkohan sitä on nököttää, jos ei taksoja vaan tule *kokemusta on!*. Saa sitten rauhassa nyykähtää kotoonsa. Hmph!

Minäpä tästä viemään roskia ulkoilemaan. Kaunis, mutta viileä aamu. Jospa paffilaatikot pitäisivät tästä? :cool:

POLKA – LUULEE TEKEVÄNSÄ JOTAKIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *