Kylille, megakierros…

Tänään siis vuorossa se tolsinaan tapahtuva megakierros! ;) Eikö kuulostakin upelta? Pilaan ilonne, tarjolla on siis käyntejä atteekissa, postissa, halpiskaupoissa ja muutamassa ruokakaupassa. Noutamassa siis pakollisia appeita ja taravoita. Kun en ole niin hirmuisen kulutusintoinen kuitenkaan, nämä ovat enempi pakkohommia.

Kauppalistakin on vielä kesken, kun en oikein keksi mitään uutta puputettavaa. Eikä vieläkään ole oikein minkään halpisvegen kausi. Oh, ensimmäisen maailman ongelmia? Ei todellakaan. Ajoitukseni näköjään on hiukan pettänyt… Eli pitää tuoda kaupoilta enemmän muonaa! :D

Minä tästä kohta jo menen ja sitten minä melkein yhtä nopeasti taas tulen takaisin kotoon! Toivottavasti ilman mitään suurempaa häverikkiä ja häikkää. :cool:

POLKA – KYLILLE AINAKIN…

2 vastausta artikkeliin ”Kylille, megakierros…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *