Kylille…

Taitaa olla aika monta samanlaista otsikkoa minulla?! :D No juu, ei sitä jaksa keksiä mitään repäisevää näin maanantaisin. Muonaa on mentävä hakemaan, postiasiat hoidettava ja muuta pakollista. Jostain kumman syystä kauppalista vaan on aina yhtä pitkä. Jotakin puuttuu ihan aina. ;)

Taksohässäkän ei pitäisi vaikuttaa kulkemisiin, mutta… ainakin eilen vahvistus tuli vasta monen tunnin päästä, kyselinkin jo perään. Toivottavasti se siitä, ettei tarvitse taas alkaa senkin kanssa tapella. Huokaus. Ei vaan jaksaisi eikä huvittaisi sekään.

Eilen taas huomasin, että osa ihmisistä on kovin outoja. *köh* En sen kummemmin ala klikkihorottamaan, mutta ihmettelen. Tai oikeastaan en ihmettele – ymmärrän, miksi on niin outoja otsikoita ja avautumisia. ;) Sen sijaan en ymmärrä, miksi jotkut eivät vaan ymmärrä! ;) Juu, olen jo joidenkin mukaan ikäloppu vanhus eli en puutu asiaan sen enempää. Onneksi vielä saa ajatella juuri sitä, mitä itse haluaa!

No niin, lainapeitettä niskaan ja kylille. Minä menen ja toivottavasti minä aivan kohta taas tulen. Mielellään ilman mitään ongelmia, ziitosta! :cool:

POLKA – ELÄKEMAMMAN IRVIKUVA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *