Ajatusharhaa…

Sitä näin aamuisin aika usein miettii, mikä on päivän homman nimi. Tuntuu, että olisi muka kiirus tehdä kaikenlaista pakollista. Jostakin kumman syystä se kiireen tuntu vaan leijuu ilmassa, vaikka ei mitään varsinaista syytä olekaan. Ehtisihän sitä, kun vaan huvittaisi eikä laiskottaisi! :D

Ihan pakko sanoa, että kyllä meikäläisen mielestä koko Leka-taksohässäkkä johtuu isolta osin näistä eri välityskeskusten ”palveluista” ja hinnoittelusta. Siinä on se suurin ongelma! Ehkä oudointa on se, että aika harva on huomannut asian. Ehkä se tulee vielä eteen, joitakin kommentteja on jo näkynyt. Lisäksi tässä on kiva trendi jälleen Lekan toimissa eli Lekahan tietty toivoo, että käyttäjät myös vähenevät (lue -> anelevat kyytiä tutuilta, maksavat itse normitakson matkan lyhyyden takia tai nyykähtävät kotoon tai matkalla sairaalaan!). Näinhän toimitaan jo nyt muutenkin köyhien, työttömien, sairaiden ym. kanssa. Toisaalta, Lekan kannattaisi ajatella, että näin Leka tekee itsestään tarpeettoman? Mitä tähän sanovat ainakin kohtuullisesti ansaitsevat lekalaiset? Juujuu, minä olen hiljaa, kunhan tässä ääneen mietin. ;)

En tiedä, pitäisikö jopa kannustaa. Tämä linksu kuitenkin kertoo aika radikaalin tavan hoitaa myös asioitaan! Ei kaikkia pitäisi väkisin yrittää mihinkään palvelutaloon tai ”vanhainkotiin” siirtää. Siinä voi käydä ikävästi, useammalle. Toisaalta, jotenkin myös kunnioittaisin henkilön itsemääräämisoikeutta ja tuo vanharouva teki eräänlaisen päätöksen myös omasta puolestaan. Toisaalta, vankilaolot ovat monessa maassa paremmat kuin joissain hoitolaitoksissa… miettikööt jälleen jokainen itse itseään tuossakin tilanteessa.

Ja nyt minä lähden viemään roskia ulkoilemaan! Sitten sikansa saa lattioiden moppaus ja muut kevyet kototoimet. :cool:

POLKA – AINAISTA JÄKÄTTÄMISTÄ…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *