Yltiösosiaalinen minä!

Tänään siis olen jälleen menossa! Kohta varmaan kuulen olevani liian sosiaalinen *tsihih*. Ei vaiskaan, en minä niinkään siitä ihmisjoukosta todellakaan perusta. Mutta hyvä ruoka & juoma sekä kirjat eivät ole ikinä vielä pettäneet. :P Siispä sinne alkuillasta…

Muuten päivät kuluvat johonkin. En edelleenkään osaa sanoa mihin, olen puuhastelevinani jotakin päivittäin. Silti missään se ei näy. :( Plääh.

Jospa jotakin näkyisi *tyhjä tila?*, kun menen viemään kohta roskat ulkoilemaan. :cool:

POLKA – LEIKKII TAAS SOSIAALISTA…

2 vastausta artikkeliin ”Yltiösosiaalinen minä!

  1. Oikein hyvä ja kiva, että pystyt lähtemään! Voisitko ajatella vaikka silloin tällöin jatkavasi niitä kirjaesittelyitäsi? Niitä oli kiva lukea ja minäkin sain useamman vihjeen lukemisen arvoisista kirjoista. Mukavaa iltaa!!

    • Kiitos – ilta oli oikein mukava! :) Juu, olen miettinyt ja ehkä jatkan niitä lyhyitä omia mielipiteitä. Pitäisi vaan aloittaa ja sehän se on se suurin ongelma! Lupaan yrittää. :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *