Taas keksiviikko! :o

On se kumma, se näyttäisi olevan joka viikko ainakin kerran. Olen hyvin hämilläni. ;) Oujee, normeilla mentäis?

Kyllä muuten täälläkin eilen tuuli! Sisällä sitä ei huomannut lainkaan, ei partsillakaan. Mutta ulkona, jössus – olin kaatua jo rollerin kanssa aamukävelylläkin. En uskaltautunut sitten ulos enää uudestaan. Ei olisi kivaa löytää itsensä polviltaan tuolla jossakin kutveikossa tuulen kaadettua minut ja rollerin *sekä roskat, tietty!*. Kotohommissa kulutin sitten aikaani eli viherviitakolle tarjoiltiin hieman uusia kasvuaineita ja pientä siistimistä. Kaikenlaista muutakin pientä tekelehtimistä.

Tänään vain jatketaan samaa rataa. Sentään pitäisi varustautua huomiseen; minähän olen menossa iltapippaloihin! :D Hämmästelkää nyt vaan ihan rauhassa. Ajattelin olla ilkeä ihminen ja paasata rollerilla liikkuvien oikeuksista! Kun tuolla reissussakin sen huomasi, että kävellään yli, ei väistetä ja pidetään vaan taukkina idioottina. Siispä todistan olevani sellainen ja lähden mesoamaan julkisesti! Hups, eli asiaan. Iltapippalot ovat siis ne perinteiset, joissa tuli aikaisemmin käytyä useammin, nyt väliin on jäänyt ainakin 4 v. Enhän minä muuten, mutta kun kyseessä on kustantamo, tiedossa on syksyn kirjojen esittelyä ja himskatin hyvää ruokaa ja juomaa. :D Sillähän meikäläisen saa jo houkuteltua melkein minne vaan.

Mutta ensin houkuttelen itseni roskiksen kautta ulos! :cool:

POLKA – PAASAA JA ON IDIOOTTI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *