Plääh, taas sama päivä…

kuin viime viikolla tähän aikaan! :o Outoa ja perin kummallista. Enpä taaskaan tiedä, mikä olisi päivän hommien nimi. Jotakin pitäisi-hommaa on aina tarjolla, mutta kun ei vaan huvita. Kaikki on sellaista, että pitäisi levittää tavaroita ympäriinsä ja kohta korjata taas pois. Eikä siis se varsinkaan huvita juuri nyt. Ehkä sitten pyykkäystä ja siivousta, koska näitäkin on aina tarjolla. Kumpaakin pieninä osa-alueina. ;) Eihän sitä nyt mitään radikaalia kerralla aiotakaan tehdä.

Jotkut perhanan potkupallokisat kuuluvat alkavan. Hjoo, toivottavasti säästyn niiltä. ;) Tosin taitaa jäädä taas muutama viestittely välistä ja muuta, kun jotkut elävät näköjään vain tuolle(kin). Oma asia, toki.

Minä otan uuden kirjan pinosta ja kohta suuntaan viemään roskat ja kissinhiekat ulkoilemaan. Jotakin on täälläkin tapahduttava kerran päivässä. :cool:

POLKA – ONPAS LAISKA JA SAAMATON OLO!

2 vastausta artikkeliin ”Plääh, taas sama päivä…

  1. Potkupallokisoista tulimieleen, että eräänäkin vuonna jouduin virittämään Vaimolle kasvimaalle telkkarin, kun hän niin innokkaana moisia kisoja seuraa. :DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *