Pippalot & testausta

Sellaiseksi se lopulta paljastui. ;) Haa, olin kysynyt jo ilmoittautuessa, onko paljon portaita jne. Vastauksena oli, että mikäli joudutaan olemaan sisätiloissa sään takia, sinne on ”pari porrasta”. Nice! Toki minä aina jonkun portaan kiipeän… Todellisuus oli sitten aivan muuta. Joillakin käsitys esteettömyydestä on tosi jännä. Paikalle pääsy oli jo…. vähintään haastavaa eli puiden juuria, laattoja erillään toisistaan jne eli kyllä minä nyt jo rollerilla, mutta huonommin kulkevilla olisi ollut tosi hankalaa. Eli paikan terassille pääsi näin. Mutta koska tuuli ja oli todella kylmä meren rannalla, olimmekin sisällä. Jonne ensin mentiin muutama porras, nou hätä – vielä. Sitten siitä kiivettiin vintille vanhan talon jyrkkiä ja kapeita portaita. :D Onneksi NJEPK jaksoi kantaa rollerin ja minä hilasin taas itseni kerroksiin; toki tarjoilut vaikuttivat asiaan -> siellä oli paljon ruokaa ja juomaa! :P  Mutta kyllä, paikalla oli jopa minuakin vanhempia *tsihih* henkilöitä ja muitakin, joilla oli lieviä liikuntaongelmia. :( Muutenkin järjestäjällä oli himppasen ongelmia. Akustiikka oli pärheestä eli keskustelu oli mahdotonta. Pöytien sijoittelu ym. oli myös tosi kurja eli perältä lähdettäessä kaikki joutuivat poistumaan pöydästä siksi aikaa, että viimeisin pääsi täyttämään lautastaan tms. No, pääasia, että olin mukana ja leikin olevani melkein sosiaalinen. Lisäksi ruoka oli hyvää ja oikein valittua. Söinkin parin päivän edestä. :D Ei, muuten ei ollut tuolla tapahtumalla tällä kertaa paljoakaan annettavaa, joka on vähän kurjaa.

Tänään voinkin taas olla normierakko ja harrastaa normitouhuja! Kirje Valentiinolle, kotohommia tarpeeksi ja kaikenlaista pientä puuhastelua. Kyllä tämä taas tästä, toivottavasti. :)

Aivan ensiksi jotakin vaatetta niskaan ja viemään roskat taas ulkoilemaan, että nekin piristyisivät! :cool:

POLKA – RUISKUSEURAPIIRIEN VAMMAKKO!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *