Kotohommia(ko)…

Taas söndaagi. :o Ei kai sitä meikäläinen sitten muuta kuin kotohommia lisää. Tietenkään en eilen saanut aikaiseksi niin yhtään mitään… paitsi muonaa ison kasan. Siitä syö Belga tänään ja myös minä ainakin tänään ja ehkä myös huomenna. Tofuwokki oli hyvää ja kai tästä jo näkeekin, että sitä oli vähintään riittävästi. ;)

Olisi pyykättävää, viherviitakkoakin sopisi taas hoitaa lisää ja muutakin pientä. Ei kauhean isosti huvita, mutta lienee pakko. Väsyttää! :( Yöllä oli joku outo keli-ilmiökin. Puolen yön jälkeen alkoi tuntua siltä, että ilma lämpenee huomattavasti. Menin sitten partsille tarkistamaan, kuvittelenko minä vaiko enkö. En kuvitellut; tuuli oli tyyntynyt eikä lehtikään liikahtanut, ilma seisoi ja oli oudon hikilämmintä. Tuntui siltä, että olisi ehkä ukkonenkin tulossa. Hetken haahuilin, mutta kun mitään ei tapahtunut, sain lopulta untakin. Olipa outoa. ;)

Koska olen itsekin outo, kohta liikkuu ilmeisesti kissanhiekka tai roskis ja lehdet. Hurjimmassa  tapauksessa kaikki, mutta siihen ei ole nyt aihetta. Ehkä vien rollerin kuitenkin tuulettumaan. :cool:

POLKA – TAAS SE VÄNISEE JOSTAKIN…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *