Jei, sadetta!

Wau, herätessä satoi. Heräsin monta kertaa ja aina satoi. :D Melkein nauratti – sisällä ollaan kuin kasvihuoneessa. Ei haita, koska nyt jo alkaa olla ihan siedettävää. Ja edelleen ripsoo vettä. Nice! Minä tykkään. Ja muu luonto. :P

Kävin eilen kaupoilla ja jotenkin taas tuli rohmuttua tuoremuonaa. Tuhluutin jopa kirsikoihin, ne ovat niiiiiin heekkua. Kävin toki myös kaffittelemassa ja sain pussillisen tuorettakin tuoreempia karkkeja suoraan tehtaanmyymälästä. ;) Tosi mukavaa tuo huomaavaisuus…

Jospa tänään taas yrittäisi joitakin juttuja hoidella eteenpäin. Ihan käytännön asioita kotona siis, ei oikein muuta. Kun ne muut asiat eivät vaan etene, millään tasolla. Ihan sama – kaipa sekin joskus jotenkin hoituu. Kunhan roskat pääsevät ulos, sehän se on tärkeintä. :cool:

POLKA – HALUAA SATEESEEN KÄVELEMÄÄN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *