Sekaisin

Kovin monta asiaa on sekaisin! ;) Tietysti minä itse ihan ensimmäisenä voin hyvin tunnustaa, että olenhan minä seko. Mutta vielä pahemmin sekaisin tuntuu olevan ainakin sää, eräät keskusteluforumit sekä muutamat ”kansan”edustajat. Ei hyvältä näytä! Jokainen on lukenut nuita uutisia, joten turhaan en edes viitsi linksuttaa. Kunhan vaan sanon, että kohta ei hyvät heilu. Linjana edelleen ”Köyhät kyykkyyn ja rutiköyhät rähmälleen!”. Prle!

Kun kovien arvojen kannattaminen ja minä-minä-minä -asenne on jo vallitsevana tiettyjen kansalaisten mielessä, ei hyvältä näytä. Minä en jaksa ymmärtää, miksi jotkut eivät vaan pysty asettumaan toisten asemaan edes ajatustasolla. Tai onhan se hankalaa, jos on syntynyt kulta- tai edes hopealusikka suussa. Räyh. Juuei, eipä tietenkään läski-idiootin kannata kommentoidakaan yhtään mitään. :(

Parempi alkaa taas pilppoa emmeitä appeita varten. Koska torstaina syötiin koko viikon edestä kaikenlaista heekkua, tänään tarjolle tungetaan pastaa ja pitkään haudutettua tomangivihanneskastiketta kasvispaistoksen vieressä. Oli eilenkin vielä ähky syömingeistä. ;) Sentään sain asialliset asiat hoidettua ja kävin ulkoiluttamassa roskia pariinkin otteeseen; rollerin kanssa ja ilman. :o

Muuten olen sitä mieltä, että eräs järjestelmä on hävitettävä! :cool:

POLKA – KISMITTÄÄ AIKA PAHASTI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *