Saa peukuttaa!

Meikä lähtee kohta taas reissuun. Nyt on vuorossa se kauan puhuttu hammashypistelijä. Oujee, aina on ylläreitä – ja aina kuuluu jotakin napinaa. ;) Ei vaiskaan, ihan hyvä tyyppi. Minun hampaani vaan eivät ole kovin hyviä, noin niinkuin laadultaan. :( Vaikka kuinka harjaa, ei auta. Eli taatusti on jotakin remppaa tarjolla…

Täällä on aivan himskatin hikikii! Kuten tavallista, ilma ei liikahdakaan. Hah, siirryin näköjään suoraan lämpöhuovasta tuulettimeen. :D Toimiihan se niinkin. Onneksi kylillä oli siedettävää roilailla aamupäivällä. Sain melkein kaiken tarvitsemani. Mutta apua – yhdessäkään kaupassa ei ollut tavisporganoita?! :o Kyllä minä nyt mieleni pahoitin.

Njäh, kohta tästä vetämään jotakin päälle. En sentään halua kenenkään pyörtyvän. Minä menen ja toivottavasti aivan kohta tulen takaisin ilman ongelmia. :cool:

POLKA – TAAS SILLÄ ON ASIAA JONNEKIN!

2 vastausta artikkeliin ”Saa peukuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *