Perstai ja ne perinteiset!

Kai se on kuitenkin perstai, onhan? :o Kaikenlaiset oudot päivät häiritsevät tällaisen jäärän paneutumista perusteellisiin rutiineihin. Onneksi pääsee taas kiinni aikatauluun *tsihih*. Valentiino tulee saamaan tänään tavan mukaisesti postia. Lisäksi hommat vaatekaappien ja kirjahyllyjen katveessa jatkuvat. Hah, olen melkein tyytyväinen, jos saan pari rättiä päivässä loppusijoitettua muovikassiin! Ei, minä en ole kehno niistä luopumaan, mutta kun… kaikella olisi käyttöä. ;) Huutikseen latasin myös lisää sitä-sun-tätä, jospa parilla lantilla pääsisi eroon edes jostakin.

Mutta ensin ulkoiluttamaan roskat ja äkkiä takaisin. Koipea särkee vieläkin eikä se aina ota ihan päällensä. Voisi kerrankin kehaista, että nyt on tuo rolleri tarpeen! :cool:

POLKA – TAKAISIN PERUSPERSTAIHIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *