On lämmintä

No onhan se uskottava. Eilen tuli kylillä roilatessa melkein hiki. Oli siis lämmintä. Sisälle punkeaa myös komeita, jättimäisiä kimalaisia ja huomattavan ärtsyjä ampiaisia. Lady Minnie on onnesta kankea jahdatessaan niitä. Minä puolestani yritän pelastaa molemmat osapuolet ja johdattaa pörriäiset varovasti ulos. ;)

Muonaa sain haettua, ei mitään ihmeellistä kylläkään. Tuntuu kuin ei olisi oikein minkään vihanneksen tai hetelmän aika. :o Njäh, kai noistakin jotain saa aikaiseksi. Lisäksi kävin kaffittelemassa erään herrahenkilön kanssa, oli mukavaa.

Yksi reissu siirtyi, joten nyt olisi puolestaan tilaa toiselle reissulle. Sitä pitäisikin alkaa suunnitella tänään – josko saisi Belgan ensin kiinni. Pitää sopia aikatauluista. Mutta ensin lähtee vaikkapa kissanhiekka kiertueelle ulkoilmoihin. :cool:

POLKA – HIKI LAISKAN MAATESSA JA SYÖDESSÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *