Lounasta odotellessa…

Lauvantai on viikon tärkein päivä. Ainakin siinä mielessä, että saa jonkun syömään kaveriksi sitä ehkä vähän ”parempaa ruokaa”. Saa nauraa! :D Kun elelee senttibudjetilla normiviikolla eli litkii erilaisia vihanneskeittoja tai vastaavaa, on hyvä riisi ja wokkipannullinen sössöä todella hyvää. ;) Saati sitten joskus jostain ilmaantuva fisu. :o Sitä odotellessa eli kohta lähden taas pilppomaan aineksia. Se wokkipannu on nimittäin aivan helkkarin iso! On syytä ollakin, koska kaksi ahnimusta – Belga ja minä – tyhjää senkin aika nopeasti. Tänään jää väliin se juustoton juustokakku, taidan tehdä uuden version ensi viikolla. ;)

En pahemmin eilenkään piitannut juilivasta koivesta, kiersin ulkoiluttamassa roskat rollerin kanssa. Lisäksi iltakähmeessä kävin kiertämässä korttelin ilman sitä vekottia. Tsih, tuuli oli kaataa minut! :) Ei, se ei ollut mitenkään rätväkkää, mutta meikäläisen tasapaino on kärsinyt aika pahasti…

Muuta? Pah, eräs sivusto on kaatunut – toivottavasti toimii vielä tänään. Olisi sinnekin asiaa. Enkä jaksa kommenteerata kyseenalaisia uutisia, vaikka tietysti pitäisi ja olisi aihetta. Joskus ei vaan irtoa. :(

Jospa tästä selviäisi tämänkin päivän, taas kerran. :cool:

POLKA – PIENTÄ PUPELLETTAVAA JA PUUHASTELTAVAA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *