Kehuttu!

Ette kylläkään usko, mutta lekuri oli positiivinen ja kehui minua! :o Olen vieläkin hämilläni. ;) Toki olen aina ollut sitä mieltä, että T. The Hammashypistelijä on hyvä tyyppi. No, tällä kertaa ei ollut edes mitään korjattavaa. Lyhyt putsaus vain tarpeen. Sain vielä ison törpön uuttaa hampaspyykkiainetta. Nice! Oli ilo, tällä kertaa, käydä hammaslääkärissä!

Uutisista ei voi sanoa samaa. Täysin käsittämätöntä joidenkin ulosanti ja se, että toinen puhuu aidasta, toinen aidan seipäistä. Kyseessä on selkeästi myös eri aita. Hermostuisin enemmänkin, mutta ei tuohon koohotukseen uskalla enää pistää omaa lusikkaansa. Turpaan tulisi kuitenkin. Sen vaan sanon, että minulla olisi asiaa tälle leidille, joka ei ole päässyt tk-eläkkeelle. ;)

Ai, pitäisi pitää huolta vain omista asioista? Totta. Ei vaan pysty, koska osa vaan seisoo odottamassa. Erinäisistä syistä. Sen verran tietty, että tänään valmistellaan kaikenlaista puuhastelua ja hommia toki riittää. Huomenna aamupäivällä Turkuun, takaisin illalla. Päivien ohjelma on siis täynnänsä. :P

Mutta nyt ulkoiluttamaan haisuroskat ja kissinhiekat. Kehtaisiko sitä jo tänä aamuna ulos ihan vaan yksi paita päällänsä. :cool:

POLKA – RAIVOISSAAN, MUTTA RAUHALLINEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *