Kehitän ongelman mistä tahansa!

Tämä on sekä lupaus että tunnustus! Kyllä, osaan todellakin kehittää mistä tahansa *ainakin pienen* ongelman. Eilen se oli kyllä aika odotettu eli VR:n sivujen kökkö käyttäytyminen. Ei ymmärrä näin pienet aivot, miten ne eivät voi toimia loogisesti. Ei ainakaan silloin, kun etsii halvimpia ees-taas -lippuja. Hmph, täytyy tänään vielä etsiä uudelleen.

Urotekona mainittakoon taas torpan kiertäminen omin jaloin, ilman rolleria. Vein lehtiä ulkoilemaan ja uhkarohkeana lähdin liikenteeseen. Grauh, saa piirtää kruksia seinään. Ja vain toinen jalka nitkahti…

Taas olisi muka-hommia. Kai sitä johonkin pitää tarttua, kunhan raahaan itseni eli rollerin ensin ulkoilemaan. Arvattavasti vekottikin tarvitsee raitista ilmaa ja auringon desinfisiointia. :cool:

POLKA – TÖRPPÖ, MUTTA TUNNUSTAA SEN!

2 vastausta artikkeliin ”Kehitän ongelman mistä tahansa!

Kommentointi on suljettu.