Karma – taas…

Karma – tuo meikäläisen paha kaveri. Iski jälleen kerran eli eipä todellakaan pidä alkaa kehuskelemaan yhtään mitään. Kun eilen ulkoilutin rolleria tavallista pidemmän keikan ja kävin vielä illalla ilman rolleria kiertämässä korttelin, tapahtui karman vastaisku. Nilkka niksahti, tietty. Kun nuo olemattomat jänteet ja nivelsiteet eivät aina vaan tykkää mistään toimista. Tässä sitä aamulla sitten melkein ryömittiin! No liioittelua, mutta koipi särkee, on jäykkis ja vähän kai turvoksissakin. :(

Eikö mitään, aion kohta kuitenkin ulos. Ei saa jäädä makaamaan. Koska tänään – taas kerran – huomasin, että kaikkeen, ihan kaikkeen, on lääkitykseksi määrätty liikuntaa. Minulla olisi asiaan paljonkin sanottavaa, mutta en nyt jaksa edes kiihtyä. Kunhan kerron, että kaikilla se ei vaan toimi tuolla tavalla. Ei todellakaan.

Mutta tänään sikansa saa taas joukko kotohommia, kunhan saisi potkittua itsensä liikkeelle. Eilen sentään sain jotakin esille Huutikseen. Toivottavasti menee kaupaksi, en minä paljoa pyydä, mutta en ilmaiseksikaan viitsi kaikkea kenkätä. Eri asia sitten osalla noistakin taravoista; osa kirjoista ja vaatteista menee lahjoituksiin. Osa vaatteista kierrätykseen ja keräykseen. Kunhan saisi pois ne, joita ei vaan ole tullut vuosiin käytettyä.

Mutta hommiin siis ja ensiksi ulos! :cool:

POLKA – MINÄ EN OSAA, EN JAKSA ENKÄ AINA EDES HALUA!

3 vastausta artikkeliin ”Karma – taas…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *