Huojuu, horjuu…

Ei kannata hermostua. Se olen vain minä ilman rolleria. ;) Saatan näet uskaltautua jopa ulos asti. Horjumaan torpan kupeeseen…

Njäh, ei ollut oikein meikäläisen päivä eilen(kään). Wokkihässäkkä näytti rumalta, mutta maistui ihan hyvältä. Takaisku tuli salaa pilaantuneiden tarpeiden takia. :( Ei voi mitään. Kaikki ei vaan kestä sitä viikkoakaan jääkkärissä, ihan oma vika. Kasvikset pitää tarkistaa päivittäin! ;) Kyllä sitä söi, mutta silti – nolotti.

Sain lopultakin varattua myös halpisliput Turkuun. Mesosin Belgalle hölmöstä systeemistä, kunnes Belga rauhallisen hienovaraisesti ilmoitti minun jättäneen taas jotakin huomaamatta. Ja taas nolotti! :D Aina käy niin, jos joku seisoo selän takana, kun itse häärää jonkun nettivarauksen kanssa. No, nyt on liput varattu loppuviikoksi ja soitettukin jo, että tulossa ollaan.

Alkaa ollakin ensi viikon ohjelma kasassa. Ei jää montaa  vapaata päivää. Nice! Tavallaan. Ainakaan ei tarvitse jäkättää, etten poistu kotoa. Täällä puolestaan hupina on iso pino kirjoja, jotka Belga eilen raijasi tarjolle – loistokasta. :)

Olen edelleen hieman katkero ak-lekurin merkinnöistä / merkintöjen puutteesta. Aika kummaa, ettei merkitä mitään siitä, mistä on kyse, mutta jostain yhdentekevästä asiasta on kyllä monta riviä. Huokaus! Iso sellainen.

Mutta nyt lähden ulkoiluttamaan vaikkapa kissanhiekkaa näin alkuunsa. Katsotaan sitten, mihin kuluttaisi tänään aktiivista aikaansa ja olisi myös olevinansa hyödyllistä puuhaa. :cool:

POLKA – YRITTÄÄ KEKSIÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *