Piirrellään lisää!

Lisää kruksia seinään, ziitos! ;) Uhkarohkeana menin eilen ulos ulkoiluttamaan mitä-lie-jotakin ilman rolleria sekä ilman keppiä – ilman mitään. Kiersin torpan kahteen kertaan. Varovasti, toki. Oli jännää! Tosin tuokin olematon yritys tuotti erilaisia jänniä oireita olemattomiin ja tuntemattomiin lihaksiin. :D Mutta yritetty ainakin on.

Oli oikein viihdyttävä lauvantai. Ruoka oli hyvää, minun mielestäni ja näyttihän tuo Belgaankin uppoavan. Pistin nurin myös pari viherviitakon asukkia. Nuita amppelikasveja kun uusin vuosittain, joten uudet alut ovat juurtumassa. Pientä puuhastelua siis, vähän muutakin.

Jospa tänään vain valmistautuisi riehumaan huomenna kaupoilla ja postissa sekä kaffella. Kaikenlaista taas tiedossa. Pakko laatia kauppalistaa ja aikataulua. Ensin kuitenkin pitänee kipata kissanhiekat roskiin eli ulkoiluttaa nekin! :cool:

POLKA – KÄVELEE SE MELKEIN ITSEKSEENKIN…

2 vastausta artikkeliin ”Piirrellään lisää!

  1. Bärkkeles, G-postini ei toimi! Yritän kirjautua sisään niin selain nakkaa johonkin ikuisen latauksen kiirastuleen, jossa osoiterivi vilkkuu kuin diskovalo. Jos olet kirjuutellut jotain niin vastaan heti kun saan mokoman postin auki :)

    Tämä suunnittelee myös uusien viherviitakkolaisten hankkimista, muutama ruukku kumisee tyhjyyttään ja uudet asukit parvekkeellekin täytyy hankkia 🤔

    • No voihan – on siellä sulle viestiä! :D
      Ja btw, saisit muutaman viherasukin alun täältä (jos siis ehditte noutaa, kunhan luet sen postin tai laita mulle toinen osoite, jos sulla on, kopsin viestin uudelleen sulle). Olipas sekavaa tämä, mutta ehkä ymmärsit?! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *