Normeilla mennään…

Tsih, meikäläisen omilla siis. Tänään kylille hoitamaan asioita ja hankkimaan jotakin pupellettavaa viikoksi. Ai, miksikö maanantai? Maanantai-aamupäivä on melkein viikon rauhallisin hetki käydä kaupoilla; ei tarvitse kuulla olevansa tiellä, ei tarvitse muutenkaan reagoida mitä kummallisimpiin kommentteihin joidenkin suusta. Oikeasti, jotkut ihmiset ovat kyllä aika törkeitä suustaan – jopa törkeämpiä kuin minä itte. Minä sanon takaisin tai en reagoi, mutta ihmettelen, moniko oikeasti iäkäs saa kuulla loukkaavia juttuja siitä, miten ei kannattaisi enää edes elää ja tunkeutua ”ihmisten ilmoille”… :(

Saavutuksista sen verran (ja tietty tiedoksi), että taisi olla sellainen yö ja aamu, ettei rolleri kököttänyt enää petin vieressä edes varalla! :o *taputuksia, kiljahduksia, kruksia seinään* Tiedän, että olen näissä asioissa hidas, mutta kissasta ei ole paljon apua, jos satun kaatumaan ja telomaan itseni. Siis varo-varo-vasti.

Ja sitten Lainapeitettä niskaan ja kylille! Toivonkin taas olevani äkkiä takaisin. :cool:

POLKA – PAKKO MENNÄ JA ÄKKIÄ TAKAISIN!

6 vastausta artikkeliin ”Normeilla mennään…

 1. Ihmisten tyhmyydestä se johtuu, pitävät vanhempia ihmisiä kaatopaikkatavarana. En kaipaa kunnioitusta, mutta jonkinlaista ihmisarvoa sentään!
  Hyvä Polga, ei kuntoutumisessa kannata kiirehtiä.

 2. Taputukset ja rasti seinään, hyvä Polga!!

  Uskomatonta tommonen törkeyksien huutelu. Onkohan se enemmän helsinkiläinen ilmiö? Täälläpäin en ole moiseen törmännyt, vaikka käyn kaupoilla eri vuorokauden aikoina ( no, en ihan yöllä, mutta iltavuoron jälkeen monesti kotimatkalla).

  Minnille kolleilta kevätterveiset. Vietettiin nuoremman kanssa yhteiset bileet: minä täytin lauantaina, kröhöm 29 tai sinne päin ja Sumu-kissa maanantaina 8 vuotta :)

 3. Kiitosta, tänään sitten taas maataan… :(
  Tuo huutelu on enempi alle 30-v. eikä aina edes nuorisoa. :o Välillä jopa hiukan pelottavan kuuloista, kun ne oikeasti iäkkäät mummotkin ovat ”elinkelvoton taakka kaikille” eikä ainakaan pitäisi asua Tsadissa vaan jossakin piilossa. Vievät, mokomat (ja minä myös) asunnot niiltä, jotka oikeasti tarvitsevat. Ja nyt minä suutun! Prle. Nih kerta.
  Onnea molemmille!!! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *