Monta outoa…

On niin paljon outoja ihmisiä ja outoja asioita, mikäli sattuu eksymään  tietyille palstoille. ;) Sitä melkein alkaa pitää jopa itseään tavallisena. Tosin se ei kestä kauan.

Juuei, meillä ei ole outoa nähtykään. :D Valentiinolle lähtee kohta materiaalia ja muutenkin päivä menee taas paperihommien parissa. Kai. Olisi kyllä muutakin puuhasteltavaa. Räyh, olen edelleen vähän katkero siitä, ettei mitään tapahdu ennenkuin olen saanut muualta postia. Odottelua siis piisaa.

Odotellessa vien taas vaihteeksi lehdet ja paffit ulkoilemaan sekä testaan, kuinka kauan saan kolistella rollerin kanssa ulos-sisään. Kyllä siitäkin joku kohta huomauttaa. ;) Eikä siis hyvällä, tietenkään. Minullakin olisi kaikenlaista huomautettavaa,  mutta ehkä pidän vain lärvini ummessa. Turhan saa edelleen pyytämättäkin. :cool:

POLKA – VOIMISTELUTTAA SORMIAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *