Kylille…

Jei, siellä sataa enkä pidä sitä ollenkaan pahana. Laskeutuu ainakin tuo helkkarin pöly ja pölinä. ;) Ja jos kesäsadekin kasvattaa, tämä sulattaa lopunkin jään ja lumen. Toivottavasti alkaa vihertääkin. Jokin muukin kuin kateus siis.

Olen menossa kylille eli kaupoille ja postiin. Huokaus. Kaapit ovat tyhjinä, joten lista on melko pitkä. Pitäisi raijata taas perustarpeita jömmaan. Postissa odottaa paketti, itselläkin olisi vietävää sinne. Ei kyllä tänään, koska Huutiksessa myytyä tuotetta ei ole vielä maksettu. Sekin on siis kiikutettava joskus postiin, mutta saa odottaa seuraavaa kertaa *se sopi kyllä ostajalle, joten nou pänik*.

Eilen sorruin lukemaan oikein urakalla. Belga toi useita opuksia, joista kaksi joutui jo eiliseen käsittelyyn. Ei paaskempia valintoja, sanoisin. Oikein viihdykkäitä trillereitä, tykkäsin. *härn*

Jahas, jospa sitten Lainapeitettä taas niskaan ja kantovälineitä kyytiin sekä rolleri valmiiksi. Oi hörhöt, täältä sitä kohta taas tullaan. Toivottavasti myös äkkiä takaisin! :cool:

POLKA – EI TIIKERITAKKIA SATEESEEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *