Kuormakameli

Sain taas hoideltua himaan viikon muonat ja tulleet lähetykset. Tosiaan muistutin taas kamelia kaikkine pussukoineen ja virityksineen, kun raahustin kotoon. Uusi naapurikin hiukan katseli pitkään. :D Olihan siinä, toki, iso multasäkki rollerin alakorissa ja pari helkkarin isoa kassia. Lopulta ei sitä muonaa niin helkkaristi ole, mutta kun viikossa uppoaa kilo porganoita, vähintään saman verran apelsiinoja ja kaikki muut vihannekset, hedelmät, kaffemaidot ja juggat, tuleehan siitä kantamista. Hah, jep, puolustelen itseäni, koska tiedän näyttäväni ahneelta! ;)

Iltapäivällä alkoi jo hetken näyttää siltä, että Oikea Kevät voi joskus näyttäytyä. Olisi mukava! Hiukan jo aurinko lämmittikin, ikkunan läpi. Täällä muuten on taas järkyttävän kylmä enkä saa itseäni lämpiämään – puuttuu se sähköhuopa. Onneksi sekin on tulossa tällä viikolla. En pärjää ilman…

Hmph, huomasin myös vaihteeksi, ettei ole tullut postia pitkään aikaan. Ehkä tänään jo jotakin kolahtaisi laatikostakin. Olen jo odottelemassa pariakin kirjettä sekä sitä sähköhuopaa ja toistakin tilausta. Tässä odotellessa lähdenkin ulkoiluttamaan roskia! :cool:

POLKA – AHNE PAASHA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *