Kirjoja, kissanhiekkaa…

Niitä minä tässä nyt odotan! :) En siis ole paljoa vailla.  Belga on tulossa lounaalle ja tuo tullessaan kirjastosta varatut opukset. Jono ei vedä enää kovin hyvin, kun hankintoja on supistettu. Ei haita, pidän edelleen sen  50 kirjan sallitun varauksen jatkuvasti voimassa, tietty. Suosituimmissa on muuten reilusti yli 2 000 varausta. :o Se on jo aika hyvin! Lady Minnie puolestaan odottaa kissinhiekkaa. Minä en jaksa sitä raahata, vaikka rolleri onkin käytössä. Kun se säkki ei vaan mahdu alakoriin enkä jaksa sitä kantaa noin muutoin. :( Ongelmana on hiukan myös se, että jokunen taksohemmo on narissut ”liian painavista kasseista”. Uskokaa pois, kaksi ruokakassia ON liikaa… prle. Hiukan tekee mieli tuosta marista.

Tänään luvattiin kevään toistaiseksi lämpimintä päivää. Wau, toivotaan! Silti herään yöllä järkkykylmään, onneksi siis uusi lämpöhuopa. Myönnetään, että on kiva, kun lumet ovat melkein sulaneet ja pystyy jopa kävelemään *melkein* ulkona. Lisäksi ikkuna on nyt jo sepposen selällään, kun ilmastointi hurahti käyntiin tuoden torppaan koko rapun eli alakerran yönseudun haisut. :( Jännää, mutta en valita – koska… se nyt vaan on niin turhaa!

Kohta poistunkin pilppomaan emmeitä seljankaa varten. Tarjolle isketään myös karjalanpiirakoita kesävoin kera, lisäksi kohuked jälkkäriksi. Minä suorastaan odotan omaa tekemääni muonaa. Saa nauraa! :cool:

POLKA – HAISUJEN KESKELLÄ KASVAA, SANOTAAN…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *