Hyödyllistä?

Leikin eilen olevani jollakin tapaa hyödyllinen ja tuottava kansalainen. Arvaatte varmaan, raijasin ompeluskoneen framille. Tuloksena pari-kolme erilaista pussukkaa, jo tehdyn repun lopputyöt sekä omien vaatteiden korjaamista. Siis tarpeellista ja hyödykästä! Nice. ;)

Olin siis hetken tyytyväinen tekosiini *ehkä jopa itseeni*. Edelleen, olisi niin helkkaristi kaikkea, mutta ei pysty kykenemään vieläkään ja sekös riipii.

Yritän tokeentua siitäkin ja kohta lähtee rolleri kiertueelle. Kruksia seinään, koska eilen uskaltauduin jo vaihtamaan kevyemmät kengät…. en kuitenkaan vielä(kään) uskalla ilman tuota vekottia yksin liikkeelle. :(

Toivokaamme, että tänäänkin olisi oikea kevätkeli! :cool:

POLKA – YRITTÄÄ NÄYTTÄÄ OLEVANSA PUUHAKAS…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *