Win-win -päivä

Tänään on taas se viikon asiallinen ja yltiösosiaalinen päivä. Belga nääs tulee käymään. Näkisittepä, kun kaksi introverttia sosiaaliseeraa! :D Saatetaan joskus jopa keskustella parin lauseen verran. Mieletöntä. Mahtavaa. ;) Win-win -tilannehan on puolestaan se, että Belga hooveroi torpan ja minä laaditsen lounaan. Ja kumpikin on tyytyväinen tähän vaihdantatalouden muotoon.

Vaihdantatalous olisi muutenkin aika kiva! Suosittelisin ja osallistuisin… Tänään oma panokseni siihen on peruswokkia, erittäin suuri läjä kasviksia ja juureksia saa kohta kyytiä. Jälkkäriksi kaffetta ja korvapuusteja. Koska Päästäinen näkyi jo Liiterissäkin, Belga saa päästäisegun wanhaan malliin! Eikä hänen tarvitse edes virpottaa, tsihih – sisäpiirin vitsi. Toisaalta; parempi pila olisi ehdottomasti vaatia häneltä virpomista! :cool:

POLKA – AIKOO KOKKAILLA TAAS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *