Uaaah, väsyttää!

Sen siitä saa, kun ensin väkertää saavilliset ruokaa! ;) Menee aina vähän överiksi ja sitten saa kärsiä sokerin, rasvan ja suolan yliannostuksesta. No, ei nyt niin radikaalisti. Mutta vähän normiviikosta poikkeavaa muonaa tuli taas kiskottua ja ähkyhän siitä. Eikä sitten nukuttanutkaan tietty kunnolla.

Belgaa hieman huvitti, kun esittelin tekemisiäni ja suunnitelmia. Juu, juuri niitä, joita on ensin harkittu ainakin vuoden verran ennen toteuttamista. :) Ja homma jatkuu *toivottavasti* tänään. Mutta eilenkin ihan itte öljysin rollerin taas viikoksi talviajokuntoon!

Tänään on pakko päästä ulos ja vähän liikkeelle. Toivoisin vaan, että en tällä kertaa jää jumiin alas tuulikaappiin. Se on aika jännä tunne, kun tilaa ei ole mihinkään suuntaan ja yrittää parhaansa mukaan kangeta ruokakasseja, kissatavaroita, ajopelin ja pienen itsensä jossain järjestyksessä – mielellään ilman lisävammoja – sisätiloihin. Saisikohan jostain jonkun neuvomaan, miten tässäkin asiassa toimitaan oikein ja säädösten, asetusten sekä toimintaohjeiden mukaisesti?!

POLKA – ROSKATKIN JO IKÄVISSÄÄN…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *