Torpson torjantai

Tässä torpson pitäisi jo pirkistyä ja suunnata ulos. Kerrankin riitti unta yli 4 h ja sehän on mukavaa, kai… ;) Kun vielä innostuisi tänäänkin jostakin asiallisesta. Eilen siivousrojekti sai hieman jatkoa, ei toki mitenkään radikaalisti. Ei sitä uskalla ihan sentään heittäytyä hommiin asti. Kunhan hissukseen teen sen, mihin pystyn. Silti olisi ihan helkkaristi kaikenlaista pientä – otetaan siis vain pieni osa kerrallaan.

Edelleen naureskelen itselleni; meikä kun todellakin suunnittelee asioita aivan jumaleissönin pitkään. Belgakin moiselle hymähtelee. Asiassa on kuitenkin puolensa. Jos on vuodenkin jotain aikonut, voipi olla jo hyvin pitkälle mietitty se, mitä tehdä ja miten. Ei kai se nyt paha ole? Joidenkin mielestä sekin on tietty väärin. Väärin suunniteltu! :D

Ei, ei kuitenkaan naurata. Päivän linkkinä Höskän juttu Tsadin asunnottomuudesta. Soisin muidenkin sen lukevan, koska asia on ainakin täällä hyvin läheinen. Jokainen – siis ihan joka ikinen – tarvitsee tässä ilmanalassa asunnon! Uskokaa jo nyt, prle. Lisää asuntoja kaivataan muutenkin. Edelleen puhun vuokra-asunnoista, edukkaista sellaisista. Olen aika kettuuntunut mm. Vekan asuntojen vuokriin. Uskomatonta: Veka maksaa eläkkeeni, mutta edes koko käteen saamallani summalla en pystyisi vuokraamaan Vekan asuntoa. :o Kirveille olisi siis töitä!

Grrr! Minä tästä lainapeitettä niskaan ja sitten ulos. Minulla on sentään katto pääni päällä ja lähden vapaaehtoisesti tuonne möyrimään. Kaikilla ei ole sitäkään onnea… :cool:

POLKA – PALELEVAA EI JÄTETÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *