Torpsolla taas torjantai!

Rapotaanpa pari sanaa rollerikeleistä, koska vielä ei ole rollerikohtaista sääennustetta tullut älyttömään puhelimeeni. ;) Eilinen oli edelleen hieman ”haasteellista” nilkkojen lenutessa jäisellä perunapellolla, jota myös kävelytieksi ja piha-alueeksi kutsutaan. Onneksi ostarille menevä valtaväylä oli jopa 100 m:n alueelta sula. En kuitenkaan alkanut sitä pätkää sahailla ees-taas, kiersin normikorttelit ja liukastelin hieman lisää. Pysyypä ainakin jonkinlainen olen varuillani -tila. :)

Noudattaen samaa varuillaan oloa kuuntelin selkääni ja koska se ei ihan levottomasti kiroillut, siivosin ja pesin kylppärin. Oli todella sen tarpeessa. Siinä sivussa tein muonaa loppuviikoksi ja luin yhden – jopa kohtuullisen hyvän – kirjan loppuun. En nyt niinkään luettele tekemisiäni, mutta katsonpahan taas, mihin kaikkeen joko kykenee tai sitten ei sekä onko minkälaisia seurauksia mistäkin aktiviteetista. Hrrhr, osittain siksi, että pitää tavata tk-lekurihemppa ensi viikolla…

Siksipä tällekin päivälle on jo hommia tiedossa *kuten aina muutenkin*. Roskat ulkoilevat pakkotoimenpitein, lehdetkin on vietävä ja kotihommiakin on ihan riittävästi. Lisäksi konditionaalin omaavia toimenpiteitä olisi enemmän kuin yhteen blögäykseen mahtuu. :cool:

POLKA – LEIKKII AKTIIVISTA, MUTTEI SOSIAALISTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *