Se on täytetty!

Nimittäin se pakkolekurikäynti. ;) Totesin vain, että ak-hemmon kanssa puhumme jatkuvasti eri asioista, eri tasolla. Hän *ilmeisesti* etäännyttää itsensä tehokkaasti asiakkaasta eli ei ota kontaktia lainkaan. :o Ihmettelin vaan, miksi nyt sitten piti käydä ollenkaan. Ehkä vain lääkityksen jatkumisen takia. En näe mitään muuta syytä, koska hän ei suostunut esim. kirjoittamaan *taaskaan* tarvitsemaani todistusta. Jep ja huokaus. Tiedän, että hän joutuu sen kirjoittamaan kuitenkin llopulta. Tarvitaan ensin vain kaupungin työntekijöiltä se oikea tulkinta kirjallisesti tai suoraan hänelle soittamalla. ;) Ei mitäkänäs, siinä vain menee aikaa – se on sentään sellaista, jota minulla on… ehkä… Ei, en edes hermostunut hemmolle. Juu, olin kilti, tosi, tosi kilti. Mutta näinhän se on, ettei ainakaan minkäänlaista kannustusta itse tekemistä asioista saa ikinä! Ei ihme, jos ei kaikkia oikein innosta… :(

Päivän linksuna taas pösilöintiä eli törkeää mennä nyt myymään vuokra-asunnot kansainväliselle toimijalle. :o Siinä sen sitten näkee, miten jopa nämäkin kämpät tulevat joko häviämään johonkin tai vuokra nousee vielä törkeämmin kuin nyt. :( Eilen selasin sivustoja. Tarjolla oli eräskin kämppä, joka oli aika kiinnostava. Jee, mutta vuokra – koko eläkkeeni ei olisi siihen riittänyt! Kohta ei enää jaksa tällaista.

Olisi sitä vähän muutakin sanomista, mutta jääköön. Menen kohta ulkoiluttamaan roskia. On sentään tuo roskis, paras ystävä. :cool:

POLKA – ROSKIEN HALAAJA, UUSI TAPA SUHTAUTUA…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *