Riittävän siisti?

Kohta olen taas menossa – niin aktiivista tämä elo tällä viikolla. ;) Pitää harkita, mitä laittaa päällensä. Mahdollisimman perusteellinen sihteeri-look, ettei taas  tule omalaatuisia ak-lekurin omia mielipiteitä, prle nih kerta! Jakkupuku?!?!!! :D No juu, ehkä sentään ei. Kunhan nyt taas panikeeraan tässä ennen lähtöä. Olen kuitenkin käynyt jopa ruiskussa, minä ja vaatteet ovat puhtaita eikä missään pitäisi olla valittamista. Silti tällä hemmolla taatusti on. :( Siksi  tämä ei innostakaan mihinkään. Pitää muistaa, että pidän turpani kiinni joka helkkarin asiasta, olen hiljaa (jollei pakkokysellä) enkä varsinkaan valita mistään! Ärrrhhhh.

Toivon vaan, että tuokin käynti olisi pikaisesti ohi ja olisin takaisin kotona! Mieluummin kotona ja vaikka siivoamassa tällä kertaa. ;) Sen verran ahittaa tuon ihmiset kummalliset käsitykset.

Kyllähän minä kummallinen suostun olemaan, mutta kun mies on ihan pihalla siitä, mitä minä sanon. Voisikohan hänelle suositella jotain luullunymmärtämiskoulutusta? Tai vertaistukea? :cool:

POLKA – KOHTA MENEN, TOIVOTTAVASTI ÄKKIÄ MYÖS TULEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *