Polka häröilee…

Häröilee sen verran, että eilen – joutessani – pesin huushollin ovet. Ja nyt minä tarkoitan jokaista ovea; kaappien ovia niin makkarissa kuin keittiössäkin, väliovia, kylppärin ovia *no, siellä vielä tapahtuu…* Sain nääs hepulin, kun pinta on sitä röpöliäistä pinnoitetta. Siinä kaikki scheisse näkyy, ihan normipölykin. Ja sitten avasin Tolu-pullon. :D Pari rättiä, vettä ja alkoi tapahtua. Ainakin sain kulutettua aikaa tuohonkin. Ja tuli muuten puhdasta! Homma jatkuu vielä, sen verran tietyt aktiviteetit iskevät seuraavan päivän toimiin, ettei ehkä vielä tänään. ;)

Josta aasista kukkaruukkuun. Jos Höskä julkaisee artikkelin vitutuskäyrästä, se on ilmeisen OK?! Jos minä puhun vitutuksesta lekurin vastaanotolla, olen häiriintynyt ja käyttäydyn huonosti? Jännää. Tai siis ei. Vituttaa tuommoinen! :D

Menenkin ulkoiluttamaan lehtiä, roskia sekä kissanjätöksiä. Nice! :cool:

POLKA – KAIKILLA EI OLE SAMOJA LUPIA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *