Orienteeraamista

Haa, se on huomenna. Se päivä, jolloin arvoisa ak-lekuri on ilmoittanut haluavansa nähdä minut. Paniikki on jo nousemassa. Yritän orienteerautua siihen, että olen menossa ja käyttäydyn normaalisti. ;) Toki, ainahan minä. Jostain kumman syystä tämä hemppa vaan saa aina ulos suustaan *tai kynästään* jotain sellaista, joka tökkää välittömästi meikäläisen hermoon. Saattaahan tuo olla tahallistakin. Ihan sama! Minulla – ei vielä siis – ole lehmän hermoja. Yksi vaihtoehto olisi vain olla puhumatta mitään ja hymyillä idioottimaisesti. Btw, olen kyllä täysin varma, ettei tuo varsinkaan toimisi. No, ehkä tärkeintä on vääntäytyä tänään(kin) pesemään hiuksensa ja ehdottomasti pukeutua sekretaarimaisesti, ettei kohtelu olisi vielä huonompaa. Kun siitäkin nyt on ihan merkintä potilasasiakirjoissa! *juu, olen katkero*

Haa, lisää kruksia seinään! :D Eilenkin torpassa kävi vieras. Vieras mies vieläpä. Tsih, no ihan asiallahan hän, ystävättären mies siis. Mutta pakkohan tällaisesta ihmeellisestä asiasta on raportoida.

Njääh, oik. nilkka ei pidä olostaan. :( Olen telonut koipeni tuolla jossain jäisellä perunapellolla, roskia ulkoiluttaessa. Ei nyt mitään jatkuvaa särkyä, mutta sen verran arka eikä ota päälleen automaagisesti. On siis varottava askeliaan tavallistakin enemmän. Huokaus, kai siitäkin saa jotain negatiivista huomenna kuulla.

Suoraan sanoen, en odota mitenkään ihastuneena enkä ilahtuneena huomista! Silti toki yritän toimia kuten naisen pitääkin. :cool:

POLKA – NAPIT VASTAKKAIN!

4 vastausta artikkeliin ”Orienteeraamista

  1. Onko sulla taannoisiin operaatioihisi liittyvä kontrollikäynti vai liittyykö lääkärikäynti reseptien uusimiseen? No, toivottavasti se sujuu vähintäänkin asiallisesti.

  2. Mulla on nyt samanlaiset fiilikset, kun tappelen vakuutusyhtiön kanssa työtapaturmasta, joka ei heidän mielestään ole työtapaturma. Jos vamma tulee työpaikalla työtehtävässä eikä entistä vaivaa ole, eikö se ole päivänselvää meille normaali-ihmisille. Onneksi työterv.lekuri on mun puolella.
    Peukkuja pidän reissuusi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *