Normiperstai – vaihteeksi

Valentiinolta tuli eilen postia, joten hän saakin vastauksen heti tänään. ;) Ja minä saan aikaiseksi erittäin normien mukaisen päivän. Nice! :D Lisäksi kaikkea muuta, pakollista. Kävi käsky varata aika trille, varattakoon. En ole innoissani, mutta härralle lienee käytävä näyttäytymässä. Kirjoittakoon taas omia mielipiteitään siitä, millainen on ”pitkäaikaissairaan habitus” sekä hieman muutakin. Ihan sama – whatever.

Tästä pitäisi uskaltaa kammeta itsensä ylös, on kylmä! Eilen uskaltauduin ulos iltapäivän kähmeessä. Väkisin. Melkein jäätyi nassu ja rolleri jämähti niin, ettei sitä oikein pystynyt enää tökkimään – vinkuikin, ressu… Ei ole rollerinkaan elämä helppoa, tsihih. Niitä kyllä hoidetaan paremmin. :cool:

POLKA – KATKEROINEN….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *