Kylä oli paikallansa…

… ja meitin Liiteri antoi sen kohutun alennuksen automaagisesti. ;) Tosin piti vähän lastata ”kohta” tarvittavaa tavaraa mukaan. Meikän ostokset kun eivät usein ylitä valtavaa 25 euron summaa! :o Mutta kun mukaan tarttui hammaspyykkiin tarvittavaa materiaalia sekä kissin tarpeita, lasku oli hiinä-ja-hiinä. Tsihih, tällä tavalla minusta vielä saadaan kunnon vanhus!

Pakko linkittää asumisoikeusasiaa. Sen verran kyllä kommenteeraan vielä tässä, että näillä ainakin eräät tahot kuokkivat kultaa. Näihin torppiin ei mitään remppaa saada ilmaiseksi. Ei kyllä maksamallakaan. Mitään ei siis tapahdu esim. lattialle, joka luvattiin korjata muuton jälkeen eli melkein 10 v. sitten. Nice! Silti vuokrat ovat hunajatasolla. Mutta kas, on toisia toimijoita, joilla vuokrat ovat jopa kohtuullisia. Tosin niihin ei pääse käsiksi ikinä. Kun jotkut osaavat keinotella näilläkin. Olisipa niin kiero ja ketku, että jaksaisi ja kehtaisi käyttää kaikkea hyväkseen!

Hmph, ehkä menen seisomaan tuonne sateeseen. Näyttää pelkältä jääkentältä tuolla pihalla. Mutta eihän se tietenkään haittaa! Asiasta kun ollaan montaa mieltä – siis siitä, menenkö tuonne telomaan itseni ja kenen vika sekin mahtaisi olla?! :cool:

POLKA – VARSIN EPÄLUULOINEN TÄNÄÄNKIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *