Hörhöjä, hörhöjä…

Varsinainen hörhöpäivä eilen – tapasin meitin Hörhön, joka vietteli syntymäpäiväänsä sievässä sihneessä odotellen muita hörhöjä. ;) Jotenkin siinä taksoa odotellessa tunsi enemmän kuuluvansa tuohon joukkoon kuin siihen… toiseen. Siitä ei sitten sen enempää. ;)

Atteekkiin upotin lovvoa puolet kuukauden muonabudjetista. Että silleensä. Siinä on nyt vain erityisen pakolliset mömelöt. Huokaus. Ei naurata. Lohdukkeeksi ostin sitten ylimääräisen kilon porganoita. :D Mä olen niiiiin helppo.

Nyt kun huvittaisi vielä ulos asti. Jokainen ulkoistautuminen on pieni ”haaste”. Sen kun ak-lekurikin joskus tajuiaisi. Tai isännöitsijä. Tai kaupungin asunnonjakotoimisto. Mutta turhaa, vain mielikuvituksessa! Joten kai minä otan roskat & lehdet kainaloon sekä suuntaan roskikselle. Voisin kyllä jäädäkin sinne. Raitista ilmaa, itseään parempaa seuraa ja varmasti jotain ruokajämiäkin löytyisi. :cool.

POLKA – ROSKISKUNINGATAR!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *