Tiikeri takkiin!

Koska ei tankkia. OK, kamala puujalka! ;) Ideona oli siis kertoa, että olen menossa kylille ja on asioitakin hoidettavana. Totesin vaan viime viikolla, että aidossa tekotiikeritakissa liikkuva minä saan paljon parempaa palvelua. Parempaa siis kuin jos olisi maihari niskassa. ;) Toki, suunnittelin kyllä, että maihariin kiinnitettäisiin iso lappu, joka kertoisi sen olevan haluttu merkkituote! :D No juu, ei tällä luonteella. Mutta on se silti lievästi ärtsyä, että aasiakaspalvelu keskittyy siihen takkiin! Totta tämä kuitenkin on…

Ärh, toivoisin olevani jo takaisin kotona! Peukuttakaa, että reissu menee OK ja pääsen luannikkast takasi! :cool:

POLKA – UHMAA LUONNONVOIMIA JÄLLEEN KERRAN!

 

2 vastausta artikkeliin ”Tiikeri takkiin!

    • Kiitos – pääsin takaisin! *phuuuuuuuuuuuh*
      Näin on käynyt mulle jatkuvasti, kun menee tietty lähikaupoille vaan lämpimissä perusvaatteissa. :( Ei pitäisi vaikuttaa, mutta toveritar kertoi samaa – eli siis kyllä vaikuttaa suhtautumiseen. Höh! Mutta tänään oli taas ihan hyvä reissu, josta osa oli jälleen liikeritakin ansiota, tsih. Mun rakas aito tekotiikeri, jonka hamsteroin Tallinnan torilta vuonna kivi & keppi. :D Se on halpistakin halpiksempi… Ja luottamuksellisesti; se haluttua merkkiä oleva maihari on ostettu Saksan eBaysta käytettynä. XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *