Kylillä on vaarallista!

Ei, ei missään muussa mielessä kuin siinä, että siellä katkoo luitaan *tahallaan?* jo ns. normaalisti liikkuva väestönosakin. ;) Tuo ”tahallaan” siksi, että klikkiotsikoissa se ilmenee nimenomaan sellaisena. Huvittaisi, jos ei olisi niin *köh* haastavaa. Eli olipa taas sellainen reissu, jota ei halua muistella pidempään. Kaikenlaista…

Tänään jo varoitellaan, ettei pitäisi ulos lainkaan. Kävin kuikuilemassa partsilla ja pitänee paikkansa. Piha on jäistä perunapeltoa, jonka ylle ripoteltiin aamuyöstä vielä pieni kerros lunta liukkauden takaamiseksi. Haluaisin ulos, mutta nyt en tod. uskalla. :( Siinä se sitten nähdään, taas.

Muuten olen vaihteeksi taas sitä mieltä, että jätän kohta lukematta kaikenlaiset mielipiteet. Kaikki on oma vika, ihan kaikki. :o Joku ei täsmää – missä ne täydelliset ihmiset oikein luuraavat?

Nakerina tosi pohjalla hieman sote-ahneudesta. :cool:

POLKA – ON TÄMÄ MAAILMA KUMMALLINEN PAIKKA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *