Kuni panpi

Eilen taas mentiin, niiden roskien kanssa, kuni panpi liukkaalla jäällä! ;) Mahtoi olla näky. Ei ihme, että eräs naapuri tuijotteli – siis jäi oikein seisomaan ja katsomaan; liekö odotellut, miten levähdän selälleni jäälle. ;) Niin jännää tämä elämä taas. Uijui, lisäksi näin eilen oudon valoilmiön. Aurinko – näkyi ainakin kaksi minuuttia! :o Olisikohan toiveita, että joskus vielä tulee sula maa esiin. Keväästä ja kesästä ei uskalla edes ääneen puhua.

Belga tulee tietty lounaalle. Alan siis kohta pilppomaan emmeitä seljankaa varten. Ei, ei linkkivinkkejä tänään. Niitä on tarjolla liikaakin ja jokainen löytää itsekin mieleisensä. En jaksa kommentoidakaan. Unet jäivät taas pahasti kadoksiin.

Mutta kyllä tämä tästä, jotenkin! :cool:

POLKA – TAAS SE MUKA YRITTÄÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Kuni panpi

  1. Heisan! Tänäänkin aurinko vilkuili ikkunasta ja se aiheutti toverissa rajun pölynhylkimisreaktion. Ennen töihinlähtöä hää swifferöi ja imuroi laattiat, kumma kyllä. Joillain sitä energiaa on, mä olen maannut kuin mätä lahna eilisillasta lähtien, tajunnan taso vain vaihtelee :D Jos tästä sentään menisi tunkemaan pyykkiä koneeseen ja tutkimaan pakastinta syötävien löytöjen varalta.

    Ps. Jätin komman myös tuonne pari päivää vanhaan postaukseen, hyvänhajuinen vastalause meiltä siis! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *