Kiva hiihtokeli – rollerilla?

Pysyin huolellisesti sisätiloissa. Kiva hiihtokeli – in my ass. :D Juuei, ei naurata! Ulos ei ole asiaa, koska apuvälinevehjes jäätyy toimimattomaksi. Ilmeisesti asiaa ei otettaisi todesta, jos tästä vaikka huoltoasemalle? Olisiko siellä tarjota jotain talviöljyä tms. En minä tiedä, millä nimellä niitä kutsutaan…

Lisäksi jäädyn ihan itsekin. Kun sisäinen kylmyys valtaa kehon, ei pysty. Ei todellakaan pysty. Ah, ihana lämpöpeitto ja ihana kissa, jotka sentään lämmittävät! Silti en eilen oikein enää taipunut, ihan konkreettisesti. ;) Onhan se tietty hupaa joidenkin mielestä.

Olisi kommentoitavaakin. En viitsi, saisi taas jonkun kajahtaneen innokkaaksi. Sentään Valentiino sai eilen mittavan kirjeen, jossa sivuttiin aika vinkeitä aiheita ja ainakin hänelle toivottavasti uusia. Aina mukavaa saada keskustelua aikaiseksi.

Belga on tulossa syömään ja imureeraamaan, eniten kuitenkin odotan taas kirjoja. Vakoilin sen verran HelMetissä, että tiedän saavani kuusi lukematonta, uutta opusta. Jei! :D Tänään tarjolla halpistarjousfisua, jonka käristän pannulla. Rakuunaporganoita ja parsakaalia kylkeen ja jälkkäriksi rahkapiirakkaa. Pitäisi senkin lämmittää ihan pikkisen. Ns. ”kunnon ruokaa” tarjolla siis taas kerran viikossa. :cool:

POLKA – IHAN SAMA, MITÄ MINÄ TEEN…

2 vastausta artikkeliin ”Kiva hiihtokeli – rollerilla?

  1. Kyllä pakkaset saisi jo riittää. Autojakin saa lämmittää tuntitolkulla ennen kuin pääsee mihinkään. Tulee muhkeat sähkölaskut.

    Lähetetään edes lämpöisiä ajatuksia Malmin suuntaan, kun kaikki muu on niin kylmää :)

    • Riittäisi kyllä jo täälläkin. :)
      Kiitos, kiitos! Silti on yllättävän kylmä aamu, ikävä kyllä. ;)

Kommentointi on suljettu.