Edelleen arestissa!

Mikroilmasto *meidän pihamme siis* osoittaa merkkejä siitä, että tänäänkään ei ole asiaa ulos. Tarjolla siis kotohommia ja lievää manailua. Ehkä kev sula maa tulee esiin vielä joskus.

Jos pahoittaisin mieleni jokaisesta klikkiotsikon kommentista tai muuten vaan ns. someraivokohtauksista, en ehtisi muuta tehdäkään. :D On tämä outo maailma! Ölykin uutisoi Kontulasta… voi rähmä. Minä muuttaisin sinne heti, jos edullista asuntoa tarjottaisiin. Aivan välittömästi siis. En ymmärrä, en todellakaan. En kyllä enää ymmärrä muutamaa muutakaan asiaa. :o

Ehkä minä olen vaan liian wanha. Toinen juttu on se, että kuvittelin (kuten lukijatkin) olevani itsekeskeinen paska, kunnes seurasin hetken aikaa parinkin palstan keskusteluja. Sen jälkeen tunsin olevani omalaatuisen tavallinen, jossakin mielessä. :cool:

POLKA – EI JAKSA PÄHKÄILLÄ KAIKKEA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *