Torpsontai

Ja samaa vanhaa. ;) Ei ehkä kiinnosta, mutta v. 2017 tilaston mukaan lainasin kirjastosta *juu, luin ne toki!* 347 opusta, muutoin torppaan eksyi alle 50 uutta kirjaa jostain toisaalta enkä tilastoissa tietenkään löydy netissä luettua materiaalia. Eli olen minä lukenutkin, typerien sarjojen tuijottamisen lisäksi. Tasapuolisesti.

Harkitsen edelleen tämän blögin kohtaloa. Aikanaan tällä oli aivan tietty tarkoitus, joka näköjään on kokonaan poistunut. :o Aivan. Ei kai siitä sen enempää…

Saavutukseksi eiliselle lasken sen, että pesin saunan ja kylppärin. Joskus ennen homma hoitui puolessa tunnissa. Eilen siihen meni muutama tunti enemmän, kaikkinensa. Aikaa on, tietty. Pääasia, että tuli edes vähän puhtaampaa.

Ja sitten ulkoiluttamaan roskia tuonne jännäkeliin! :cool:

POLKA – EDELLEEN SE MUKA YRITTÄÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Torpsontai

  1. Melkein kirja päivässä. Aikamoinen lukija olet. Joko olet lukenut Hectorin kirjan? Sain sen joululahjaksi ja tykkäsin, oonhan suuri Hector-fani. Oli mielenkiintoista lukea, miten ja miksi eri biisit ovat syntyneet. Sekin oli kirjassa hyvää, ettei siinä retosteltu ”likaisilla” yksityiskohdilla.

    Puhdas sauna, hyvä mieli :) Pitäis itsekin tehdä yhtä sun toista, mutta ei jaksa. Kyllä tuo kokopäivätyö on aika uuvuttavaa.

    • No vähemmän kuin yleensä tuli luettua. Mutta ihan riittävästi kyllä. ;) Hectorin opus ei ole vielä tullut, on varauksissa kyllä! Pitkä jono, tietty. :)
      Kokopäivätyö on rankkaa, kaikki kunnioitukseni sinulle jaksamisesta. Btw, huomaan vieläkin lukevani avoimia työpaikkoja ”sillä silmällä”. Höh, pois se minusta! :cool:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *