Samaa vanhaa…

Samat vanhat rutiinit *joissa siis olen varsin esimerkillinen*. ;) Sama, erittäin vanhaksi itsensä tunteva Polka *ei tunne itseään esimerkilliseksi – korkeintaan merkilliseksi*. Ja samat vanhat ongelmat: miten kangeta itsensä ulos?!

Eli oikein hyvinhän täällä menee. Tai ainakin pahin kökköolo on toivottavasti kokonaan poissa. Sehän se on tärkeintä. Päivän linkiksi sotea odotellessa pientä laskutushupia erinäisistä ”terveys”yrityksistä! Ai että nyppii… nyppii toki moni muukin asia, mutta annetaan olla. ;) Itseä kyllä kiinnostaisi, milloin jokainen alkoi ajatella vain itseään ja negailla kaikkia muita tai ainakin muiden mielipiteitä? :o Kaikki-mulle-heti-nyt? Njäh, turha kai sitäkään on kysyä. Tämähän on kuin kutsu trolleille. ;) Ans kattoo taas, montako uutta ilmoitusta saa tänään tehdä!

Maiharia niskaan ja jotain koipisiin sekä rollerin pyörät vinkumaan! :cool:

POLKA – HÄN, JOKA KEKSII PAKKOTEKEMISTÄ

!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *