Otetaan iisisti

On pakko ottaa vieläkin iisimmin *mikäli mahdollista*! Murrr. Olo ei ole edelleenkään kovin hyvä, joku basilisko myllää nyt myös vatsassa ja tuottaa välillä kiirettä erillisistunnoille. ;) En viitsi kertoa enempää likaisia yksityiskohtia. Kirjaimellisesti.

Suurin haaste onkin se, lähteekö osa roskista tai lehdistä ulos. Se nähdään noin puolen tunnin sisällä. Ei muuten mitään, mutta osa tuosta kiertokävelystä kulkee niin avoimilla paikoilla, ettei ehdi välttämättä pöpelikköjen suojaan. Eikö olekin vihjailevaa. Juuei, ei naurata. :cool:

POLKA – JA NYT NARUT TIUKALLE!

5 vastausta artikkeliin ”Otetaan iisisti

 1. Toivotaan että basilisko kuolee tai mitä se sitten lieneekään
  Näyttäisi olevan kelpo keli ja tietänee sitä että on pakko kammeta ittesä edes pienelle lenkille. Taas on mennyt liian monta päivää sisätiloissa ja se näkyy heti noissa päänsäryissä.

   • Vatsatauti on siinä mielessä peestä, että se vie yleiskunnon niin hiton äkkiä. Onneksi olet paremmassa kunnossa ja oli muuten tosi kiva nähdä sua tuolla parantolassa ♥

 2. Manaan ja mutisen: Poistu Pasin lisko Polgarasta, pian, välittömästi, heti!!
  Ei ole Polgaran paikka peti, perkele, päästä irti, katoa
  kuole!!

  Jos ei auta, tarvitaan voimakkaampi manaaja, kirkollisiin en luota, suosittelen pohjoisen shamaaneja.

  • Paseja ei ole sentäs näkynyt, silloin olisi asiat jo tod. kehnosti! Hyvä oli loitsu näin ammattilaisenkin näkökulmasta.! Kiitos. :D

Kommentointi on suljettu.