Kylille – läpi myrskyn

Juu, ne mainiot rutiinit! Niiden mukaan pitäisi tästä kylille. Höh, en nyt sentään orjallisesti noudata mitään aikatauluja. Muuten vaan on parasta käydä tänään kaupoilla, koska on suht hiljaista eikä saa niin paljon haukkuja kuin muina aikoina. Sitä suojelee myös itseään, nääs! ;) Muuten ei tarvitsisi edes poistua torpasta, mutta aina hetelmät ja vihannekset loppuvat viikon aikana – eikä enempää voi olettaakaan. Tuoretta-jotakin hinkuaa elimistö. Ja hei, ei ole enää *ainakaan juuri nyt* ihan niin kammottava olokaan.

Kelistä sen sijaan olisi sanottavaa. Antaapi olla. Täällä pääsee aina pahinta myräkkää pakoon, mutta kärvistely taksoa odotellessae on sitä ”haastavaa” toimintaa. Kai se siittä, hamsteroin päälleni vielä neljännenkin paidan villatakin ja maiharin alle siis…

Onneksi nuo pakkovapaat ovat ohi ja siirrytään normaaliin päiväjärjestykseen. ;) Pitäisi rakentaa sellainen itsellekin, että tulisi edes jotakin järkevää tehtyä päivittäin. Ärrrrh. Ehkä mietin lisää asiaa, kun palailen takaisin! Siis matkaan ja mahdollisimman äkkiä takaisin turvallisesti. Ei minulla ole tämän enempää edes toivomuksia! :cool:

POLKA – TOIVOO KOVIN PIENIÄ ASIOITA!

2 vastausta artikkeliin ”Kylille – läpi myrskyn

  1. Arjesta iloinen mutta tuosta viimasta en!
    Minä mihinkään päässyt eilen lähtemään ja nyt on sitten pakko. Kyllä ihminen osaa olla saamaton ;)

Kommentointi on suljettu.