Kopiopäiviä?

Mietinkin, miksi tätä eloa kutsuisi. Sitten se tuli; päivät ovat aika usein lähes kopioita toisistaan. Siis kopiopäiviä. ;) Eivät aivan täydellisesti samanlaisia, koska värikasetit joskus falskaavat eli sävyjä löytyy.

Muuten luin tässä taas uutisia. Nyppii. Jakakaa nyt pirulauta niitä edukkaampia vuokra-asuntoja! Ei täällä kaivata hotelleja eikä hienosäädettyä sisäpihaa tai muuta ympäristöä, ei myöskään saunaa. Ihan halvempi vuokra riittää, ziitos! Toki ekologia ja kauneus olisi kiva, mutta en siitä kyllä ihan heti maksaisi. Ärh, muutenkin hiukan nyppii, siis tuota edellistä enemmän. Nimittäin yritystuet – asiastahan jokainen tietää, mutta  jostakin syystä kukaan ei halua puuttua. Näin toimii kapitalismi… ja linkkikin vietiin alta. :(

Josta tulikin mieleen, että minä itte tuen ehdottomasti perjantain lakkoa! Jos solidaarisuus edes sanana muistuu vielä mieleen, tukekaa tekin. Ei tässä ole enää muutenkaan mitään järkeä, mutta aktiivimalli sellaisena kuin sitä on esitelty, on kyllä suoraan kotoisin prsiistä.

Ehkä tyydyn taas kopioimaan itseäni ja lähden laskemaan mäkiä rollerilla eli ulkoiluttamaan roskia ja lehtiä. Aamut ovat varsinaisia jännitysnäytelmiä eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mustelmia, outoja katseita, synkkää mulkoilua ja hiljaisuutta. Repikää siitä! :cool:

POLKA – OMITUINEN, KUMMALLINEN AIKA…

2 vastausta artikkeliin ”Kopiopäiviä?

  1. Kämppien vuokrat ovat aivan järjettömän hintavia, persetti!!

    Aamupäivät ovat ainakin mulle ainoita aikoja kun kykenee liikkeelle. Kun kipulääkkeet alkavat vaikuttaa, niin asioimaan vaan, iltapäivästä on jo mehut viety todella loppuun, ei kykene kuin olemaan.

    Mukavaa päivänjatkoa sulle sinne, niin ja lady Minnielle kanssa, tietty..!!

  2. Niinpähän nuo ovat, joka puolella – suhteessa eläkkeeseen. ;)
    Sama täällä; pakko hoitaa tärkeimmät ennen puolta päivää, muuten ei kykene. Mutta käyhän se näinkin! Kun laitetaan käymään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *